Saturday, December 5, 2009

Terengganu 3rd Day - 04.12.2009

Hari ini last day di Terengganu. Flight AK5381 jam 07:40am. Pagi-pagi lagi Affendi hantar Syah dan Ab Razak ke Lapangan Terbang Sultan Mahmod.
Tak sempat nak breakfast pun. Beginilah keadaan di Airport.



Firefly........ Syah ambil dari dalam Air Asia.

Ab Razak mencari seat.

Syah dan dapat seat : 11A. Depan tu stewardess Air Asia. Memang cun-cun belako demo nie.

Flight attandance memberi tunjuk ajar cara-cara menggunakan peralatan dalam flight jika berlaku sebarang kecemasan.
Pagi nie flight agak penuh tapi tak ramai sangat macam datang hari tu. Syah duduk sorang-sorang.

Jualan makanan....... Makanan luar tidak dibenarkan tapi kalau pandai sorok makan jerrrr..... banyak yang buat macam tu. Macam masuk panggung wayang lah memang tak boleh bawa makanan luar tapi kalau dah letak dalam beg siapa tahukan?

Disebabkan tak sempat breakfast, Syah dan Ab Razak sarapan di Airpot sahaja sebelum menuju ke destinasi masing-masing.

1 comment:

Muhamad syukri dzun nurin said...

bro nak balik dah?ole-ole mane?hehe..hantar nanti guna poslaju...kopok lekor ke,kopok kering ke...eheks