Saturday, April 16, 2011

Aktiviti Dipagi Hari Lahir Syah

Baru Lepas Mandi Di Rawang Residence

24.04.2011, Ahad - Pagi Nie Syah bersiap-siap nak mandi, ingat nak jalan-jalan ke KL dan gunting rambut sempena birthday Syah. Tak der ngan sapa-sapanye, macam biasa seorang-seorang. Mungkin jam 11:00hrs nanti baru nak gerak dan biasalah petang baru balik. Banyak ucapan happy birthday ke Facebook Syah dan terima kasih kawan-kawan facebookers. Setakat nie family yang sms Syah ucapkan happy birthday baru 3 orang sahaja. Mungkin yang lain tu terlupa atau nak wish petang nanti kot? SMS yang Syah terima 1st daripada Muss, 2nd Cd dan 3rd Kak Ngah Normah.

Muss - Happy besday to syah. moga sehat n ceria. 0k tje cre. hadiah ada kat umah. bye.

Cd - SELAMAT HARI LAHIR MOGA PANJANG UMUR N MURAH REZEKI N SENTIASA SIHAT SELALU ..

Kak Ngah Normah - Hai u..dh solat..., selamat hari jadi.. semogapanjang umor murah rezeki

Sekarang jam 09:14hrs dan Syah nak buat apa yang perlu sedikit kat umah nie lepas tu baru keluar. Jam 09:50hrs tadi My Sister Intan Call ucap Happy Birthday dan today dia kerja dan kawan-kawan dia ucap happy birthday sekali kat Syah. Intan informed hadiah kemudian. Lepas tu Muss call dan petang nanti dia outstation ke Johor manakala renovation sudah hampir siap. Sehingga berjumpa lagi dilain entry...................

3 comments:

haZwAnIE said...

salmat ari lahir!slmat ari lahir!slmat ari lahir 2 syah...smga panjang umur,murah rezeki,sentiasa smile..smga pngalaman lepas lebih mndwasakan kita smua..

salam perkenalan dri saya...

tengkusyah said...

Thanx Wanie. Salam Perkenalan Dari Syah Juga. Keep In Touch Sis.

haZwAnIE said...

ada add syah kt FB...profile name tengku sahiyar shaari al-haj kan????
wanie pnya profile name dea hazwanie hussin..keep in touch bro..