Sunday, September 30, 2012

Buat Kerja Dari Rumah dan Jalan-Jalan hari Minggu Cari Cartridge

30.09.2012, Ahad - Salam dan apa khabar semua.  Sabtu dan Ahad nie Syah busy sedikit dan tak sihat, sehubungan dengan itu Syah tak sempat nak update blog dengan pelbagai info kerana kesuntukan masa.  Jumaat  lepas Syah ke Assunta buat "dressing".  Alamak sakitnya coz dia burnkan dekat daging yang kena jahit tu. pada Sabtunya pula staff Nurse yang buat dressing tu kata lebihan daging tu banyak dan kena potong lagi tetapi dia inform siang-siang benda nie sakit. Memang terasa bila dia potong daging tu dan terasa mengalir keluar darah tetapi tak rasa sakit mungkin dibius.  Tetapi yang sakitnya bila dia "burn" kasawan tu. Disebabkan lebih banyak daging yang dibuang menyebabkan Syah rasa sakit yang teramat sangat dan tak boleh duduk.  Akhirnya nurse minta Syah rehat 2 minit dan periksa semula ghause yang mereka tampal untuk memastikan tiada bleeding.

Lepas tu mereka suruh Syah balik dan jangan lupa berendam dalam air garam suam untuk pulihkan luka tu.  Syah memang sakit sangat masa tu dan tanya tak ada ubat tahan sakit ker dan nurse kata kat bilik "dressing" tiada doktor dan tak boleh bagi, kalu nak kena jumpa doktor Syah sendiri tetapi malangnya Sabtu dia cuti,  Mereka suruh Syah beli sendiri kat farmasi........... Hehehehe macam-macam hal rupanya.  Dari Assunta terus ke office, ingatkan hendak buat kerja tetapi memang tak selesa dan hendak menangis rasanya.  Lalu Syah bawa balik semua dokument ke rumah Kak lang Ella untuk disiapkan.  baru sekejap tadi siap payment untuk peserta SL1m dan terima kasih pada anak saudara Syah, Firdaus dan Ku Cik kerana membantu Syah menyediakan dokumen ini. 

Hari nie sempat curi-curi masa jalan-jalan dengan Kak Lang Ella dan anak-anaknya  ke KLCC dan Bukit Bintang.  Syah join Kak Lang di KLCC selepas Syah ambil ubat Syah yang tinggal kat office. Selepas Solat Zohor di masjid As-Syakirin KLCC kami ke Bukit Bintang gunakan Laluan Pejalan Kaki KLCCC - Bukit Bintang, Kesian Kak Lang sebab tak biasa jalan jauh.  Sampai Pavillion dia dah penat dan hendk cari tempat duduk.  Lalu Syah belanja mereka lunch kat food court @ Pavi.  Lepas tu kami bertolak ke Low Yatt Plaza sebab nak cari cartridge printer yang dah habis sebab Syah hendak print Direct AP payment peserta SL1M. Lepas beli cartridge tu kami balik semula ke Ampang. Dari Bukit Bintang kami naik bas rapid percuma ke Central market dan kemudiannya naik bas Metro ke Ampang.  Malam tadi Syah dan Ku Chick ke pasar malam sekejap.  By the way esok ada dressing lagi kat Assunta.

Ok lah semua Syah GTG, Selamat Malam Semuaaaaaaaaa.................

4 comments:

Anonymous said...

Your body needs small amounts of sodium to maintain a healthy fluid balance, but too much sodium can force your heart and kidneys to work harder and raise your blood pressure. [url=http://www.2012canadagoosepascher.fr]Canada Goose[/url] nesting place - a place suitable for nesting. If it's this important, I shouldn't be measuring twice this number with the drill bits. Humpback whales, porpoise, pilot whales and harbor seals are frequently seen during charters.
Hershberg believes that you cannot abstain forever from the foods that you love to eat. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose jacket[/url] Check out the best Living room furniture in sacramento next time you need to update the style of furniture in your home.. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose sale[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose outlet toronto[/url] But we rarely look at the most basic of factors: do they dig it? Will Richardson posted about some of the experiences he remembers as he went through school, and the most memorable for him were the ones in which he had the choice to demonstrate his learning in manner of his choosing. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre solo hd zap[/url]

Anonymous said...

Typically, a great retailer somekeyword North Are up against, mainly because that the make known in public areas, really encourages a meeting south within the boundary back to the opening interest computer identified outside oxygen campaigns. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose parka sale[/url] Ayahuasca Order Ayahuasca Online Ayahuasca Extract Ayahuasca Experience Ayahuasca Effects Ayahuasca Duration Ayahuasca Distribution. The fledglings stay with their parents and nest with them at night. Ride along California's Central Coast as we head from the Monterey Peninsula to Santa Barbara.
A few other ways you can avoid insect bites--Got one--bare skin. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose parka[/url] Vintage cuff bracelets, antique bronze finish, solid metal works and totem motif details, unique design to emphasize the style.. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose parka sale[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose on sale[/url] You have challenged us to grow spiritually not only with questions to ask ourselves, but ways to ponder those question in our lives, and the wonderful "weapons" we have to tackle them, grow from them, and make necessary changes in our lives so that we may be better disciples of the Lord and spread the Good News to others. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre commercial with lil wayne[/url]

Anonymous said...

for $685 million in February 2001 [Read more here]Best Buy Co., Inc. http://officialcanadagoosesoutlet.ca the weight, age, cost of ammo,. One should keep in mind that the dollar amounts used for the classifications large cap, mid cap, and small cap are only approximations that change over time. Brad Tuttle is a reporter at TIME.
Fortunately, companies like Bird Doctor Nationwide can help you select the best goose deterrent for your specific commercial venue--including athletic fields, corporate parks, golf courses and parks. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose chilliwack bomber[/url] Any hosiery up to 40 denier (see above) is pantyhose and anything thicker are tights. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose parka sale[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose outlet toronto[/url] I feel it would be worth noting the flip-side of the "great public speaker" coin: being a "great public listener." Though this idea is implied by "trust," I feel it's worth it to mention just how important listening is in improv and how good a listener you become through practicing the art. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre for sale[/url]

Anonymous said...

ControversiesBarnardo was no stranger to controversy, and tended to ignore rules he considered inconvenient. [url=http://www.vanessasac.com]vanessa bruno sacs[/url] Donate money to appropriate organizations--Defenders of Wildlife, for example, volunteer at wildlife rehab centers, and also take responsibility for the choices you make everyday--do you wear fur? do you buy products that come from areas where wildlife habitat is being diminished?. Several people at Monday's meeting asked council what their government officials, or what citizens, could do to force the movement of the discharge point. The rest, as they say, is history..
You do not need to be a resident of any of these states to participate, but you must buy a ticket in these states. [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose parka[/url] A wide variety of wholesalers offer great choices in wholesale shoes and boots, and not just designer names, for those who do not have to have a brand name label on their feet to reflect their personal fashion sense. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose whistler parka[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose chilliwack[/url] Christian Louboutin D subsequent he passed using the Oceanic good craft Museum in Paris, he saw a arresting icon in best belonging using the path of top doorway - a conical pumps shoes crossed by two rows of thick line, warning on the way to ladies to the carved wooden soil inside the exhibition hall. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre solo hd knockoffs[/url]